Jurist Amsterdam

Bent u op zoek naar een jurist in Amsterdam? Wij staan u bij op een beschikbare en professionele manier. Dit uit zich onder andere in onze gunstige tarieven. Ook hanteren wij zoveel mogelijk vaste tarieven. Zo komt u niet voor verrassingen te staan wanneer u een jurist in Amsterdam nodig heeft.

 

Wij doen veel meer dan procederen. Wij kunnen bijvoorbeeld overeenkomsten beoordelen en opstellen, u bijstaan in een conflict en bemiddelen. Heeft u een jurist in Amsterdam nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

Het is een uitdaging om een goedkope jurist in Amsterdam te ontdekken. Wanneer mensen op zoek zijn naar juridische diensten denken ze meteen aan een advocaat. Een advocaat is natuurlijk een jurist, maar zeker geen goedkope! Tot voor kort waren er geen goedkope juristen te vinden in Amsterdam. Onze juristen werken op het gebied van arbeidsrecht, overeenkomstenrecht, ondernemingsrecht en privacyrecht. Dit doen wij zowel adviserend als procederend. Doordat wij onze overheadkosten tot een minimum beperken kunnen wij onze kosten laag houden en zijn wij om die reden veel betaalbaarder dan andere juristen in Amsterdam.


Vind hier meer informatie: Jurist Amsterdam