Jurist ondernemingsrecht

Veel vaker ontbreekt het u aan de nodige bagage voor het opzetten van een juridisch kader, het opstellen van overeenkomsten, het overnemen van een bedrijf of het samenwerken met consumenten of leveranciers. Als jurist adviseren wij u graag over het juridisch dienstverleningskader, de benodigde overeenkomsten en de juridische plaatsing daarvan.

Als u ondernemer bent en ook juridische hulp nodig heeft, is het noodzakelijk dat u zich laat bijstaan door een jurist die goed thuis is op dit gebied. Ondernemingsrecht is echt een specialiteit. Een uitstekende bedrijfsjurist herkent de wettelijke regels, onderzoekt uw bedrijf, onderwijst u over uw verplichtingen en burgerlijke vrijheden en kan u helpen de juiste beslissingen te nemen. Onze advocaten zijn ervaren, hebben de beste competenties en helpen u ook graag.

Wat is ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht is een rechtsgebied dat zich bezighoudt met de wetgeving van rechtspersonen en is tevens onderdeel van de Nederlandse exclusieve wetgeving. Het ondernemingsrecht wordt verder onderverdeeld in rechtspersonenrecht en vennootschapsrecht.

Welke rechtsvorm past het beste bij uw dienstverlening? De regelgeving biedt ondernemers op dit punt veel vrijheid, maar deze keuze heeft verschillende juridische consequenties.

Lees hier meer: jurist ondernemingsrecht